Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti cookies. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií tu.

Rozumiem
- +

Aktuálne >>

Aktivovať kód akcie 125.354

...zo zeleninových vňatí! Vďaka návratu čerstvej zeleniny si môžete pripraviť finančne nenáročnú polievku: odkrojte svieže vňate mrkvy, hlúbovej zeleniny, reďkoviek a vykročte na zelenú!

Ingrediencie:
pre 6 osôb

  • zeleninové vňate (3 zväzky)
  • 1 zväzok trebuľky
  • 3 jarné cibuľky so zelenou vňaťou
  • 1 veľký zemiak alebo 1 cuketa
  • 1 oriešok masla
  • soľ, čierne korenie

Príprava:
Pripravte si zeleninu. Omyte zeleninovú vňať a potom ju nakrájajte. Rovnaký postup opakujte so zväzkom trebuľky. Ošúpte zemiak alebo cuketu a pokračujte rozkrájaním na kúsky. Cibuľky so zelenou vňaťou nakrájajte na kolieska. 
Prejdeme k vareniu. Cibuľku osmažte na masle. Pridajte vňate a nechajte speniť 2-3 minúty. Pridajte zemiak alebo cuketu a trebuľku. Prilejte 1,5 l vody, osoľte, prikryte pokrievkou a nechajte variť 20 minúť. Následne všetko rozmixujte a ľubovoľne dochuťte soľou a čiernym korením. Podávajte s chrumkavým chlebom a čerstvým kozím syrom.


Prihlásenie
Registrovať
Zabudnuté heslo
Zabudnuté heslo
X
X
X
X